Bozcaada Dış Çekim Fotoğraf Çekimi

Bozcaada’nın eşsiz koylarında, şehrin merkezinde eski rum evlerinin önünde eşi benzeri bulunmayan polente feneri’nde ve daha bir çok eşsiz alanda çekimleriniz yapılır.

Bozcaada, Çanakkale’ye bağlı, Türkiye’nin en büyük üçüncü adasıdır. Çanakkale Boğazı’nın giriş kısmında yer alan ada, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktasıdır. Yalnızca ilçe merkezinde yerleşim bulunan ada, doğal güzellikleriyle kendisine hayran bırakmaktadır. Bu sebeple evlenecek olan çiftler Bozcaada düğün fotoğrafları ile unutulmaz bir deneyim elde etmek istemektedir. 

Her dönem stratejik bir konumda olan Bozcaada, ülkemizin en nadide ilçelerinden birisidir. Bozcaada fotoğrafçı hizmeti ile düğün, nişan öncesi ya da sonrası fotoğraf çekiminizi Aura Fotoğraf olarak profesyonel olarak gerçekleştirmekteyiz. Sadece doğal güzellikleriyle değil, 500 yıldır Rum ve Türklerin beraber yaşadığını gözler önüne seren farklı mimari yapılarıyla da ön plana çıkmaktadır. Dilerseniz Bozcaada’daki mimari yapıların karşısında, dilerseniz Yunan adalarına doğru enfes deniz manzarasıyla fotoğraf çekimlerinizi unutulmaz bir hale getirebilirsiniz.

Bozcaada, bağcılığı, şarap üretimi ve balıkçılığı ile ön plana çıkan bir lokasyondur. Bozcaada düğün fotoğrafçısı olarak Aura Fotoğraf, arzu ettiğiniz konsepti iletmeniz durumunda size en uygun stratejiyi belirleyip, en kısa sürede en mükemmel fotoğraf çekimi için ortamı hazırlar. Ardından dilerseniz Bozcaada bağlarını gezip, üretilen ürünleri tadabilir ve meşhur balıkçılarında keyifli bir yemekle günü sonlandırabilirsiniz.

Bozcaada Düğün Fotoğrafları ile Unutulmaz Bir Deneyim

Her kadın ve erkek için düğün fotoğraflarının, düğün öncesi ya da sonrası dış çekimlerin önemi büyüktür. Birçok insan için ömür boyunca bir kere gerçekleştirilen bu çekim için farklı bir konsept o anları unutulmaz kılar. Bozcaada’nın Rum evlerinin önünde ya da eşsiz Polente Feneri’nde arzu ettiğiniz gelin damat pozları ile mutluluğunuzu mühürleyebilirsiniz.

Bozcaada’nın nefes kesen doğası, boğaz havası ve sıcak insanlarıyla, Aura Fotoğraf’ın deneyimi birleşip sizin için unutulmaz bir çekim imkanı sunuyor. Anakaraya 6 km uzaklıktaki köyü olmayan Bozcaada sokakları, sizi içine çekecek. Rum mahallesinde mavi pervazlı evlerin önünde, yat limanında, Meryem Ana kilisesinde, eşsiz koylarında ya da sanat galerisi etrafındaki mükemmel sokak eserlerinin çevresinde harika fotoğraf çekimi imkanları sizi bekliyor. Ayrıca Ayvalık dış çekim ya da Assos dış çekim için de Aura Fotoğraf tüm kullanıcıları için profesyonel hizmet sunmaktadır.

Gökçeada Fotoğrafçısı ile Dış Çekim

Türkiye sınırlarında güneşin en son battığı yer olan Gökçeada, Bozcaada’dan yaklaşık olarak 8 kat daha büyüktür. Merkezi dışında 10 köye sahip olan adaya ulaşım yalnızca deniz araçlarıyla mümkün olmaktadır. Gerek büyüklüğü, gerekse doğal ve yapay güzellikleri nedeniyle Bozcaada ile beraber Gökçeada’da fotoğraf çekimi için oldukça sık tercih edilir.

Gökçeada fotoğrafçı ile dış çekim yapmak için oldukça harika bir seçenek olacaktır.  Gökçeada fotoğraf çekilecek yerler açısından oldukça zengindir. Yine doğal güzellikleriyle Yunan adalarına karşı, güneşin en son sizin üstünüzden battığı gerçeğini düşünerek romantik dış çekim fotoğraflarına sahip olabilirsiniz. 

Gökçeada, doğal tarihiyle de ünlüdür. Dilerseniz 400 yaşındaki zeytin ağaçlarına sırtınızı verip, eşinizle beraber bir ömür mutlu görüneceğiniz fotoğraflarda gülümseyebilirsiniz. Gökçeada ve Bozcaada dış çekim için tercih edebileceğiniz en iyi lokasyonlar arasında yer alıyor. 

Aura Fotoğraf Çanakkale ve çevresi için hizmet sunmaya devam ediyor. Biga fotoğrafçı, Ezine fotoğrafçı denildiğinde yine ilk akla gelen ekip olarak, dilerseniz çekim platomuzda, dilerseniz diğer lokasyonlarda sizleri ağırlamaktan ve bu lokasyonlar ile ilgili bilgi vermekten keyif duyarız. Hemen Aura Fotoğraf ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Share