Hakkımızda

..ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar.

sloganıyla çıktığımız bu yolda en mutlu gününüzü ölümsüzleştirmek amacıyla en büyük tutkumuz olan fotoğrafçılık ile hizmetinizdeyiz. Vizyoner kadromuz ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimiz sayesinde her zaman yüzünüzü gülümsetecek anılar bırakıyoruz. Bu sayede de Çanakkale fotoğrafçıları arasında, mutlu müşterilerimiz sayesinde her zaman ön plana çıkıyoruz.

Anılar çok değerlidir, bunu çok iyi biliyoruz ve Aura Fotoğraf olarak tüm görselleri tek tek inceliyor, son teknolojiye uygun olarak re-touch, color grade, color correction işlemlerinden geçiriyoruz. 

Oldukça titiz çalışıyoruz; kompozisyonu bozacak tüm karmaşalardan uzakta, sade, zarif ve modası geçmeyen görseller üretiyor, tüm taleplerinizi göz önünde bulundurarak işlem yapıyoruz. 

Vizyonumuz;

Önce Türkiye, ardından uluslararası platformlarda tanınan; dünya standartlarında hizmet veren ve tüm dünyadaki gelişmeleri takip edip, yeniliklere öncülük eden, fotoğraf sanatçılarının örnek aldığı ve sektöre yön veren bir fotoğraf ajansı olmak.

Değerlerimiz:

  • Şeffaf çalışma prensibine sahibiz.
  • Yeniliğe açığız; girişimci yapıda bir ekibe sahibiz.
  • Toplum için değer yaratma amacıyla çalışmaktayız.
  • Çalışkan, sorumluluk sahibi ve dürüst olmanın önemine inanmaktayız.
  • Sade ama zarif bir tutkuyla çalışmaktayız.
  • Gizliliğinize saygı duyuyor ve özen gösteriyoruz.

Dilerseniz belgesel düğün fotoğrafçılığı, dilerseniz dış çekim, dilerseniz plato çekimi için Aura Fotoğraf olarak her zaman en mutlu gününüzü unutulmaz kılmak için yanınızdayız.

Share